به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین خلعتی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازیافت ضایعات پلاستیکی بخش کشاورزی و شهری که منجر آلودگی خاک نیز خواهد شد به عنوان یک راهحل نوآورانه و پایدار، بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است.
وی ادامه داد: با این کار علاوه بر کاهش آلودگی محیط زیست از این پسماندها محصولات جدید و قابل استفادهای در بخش کشاورزی مانند سبدهای پلاستیکی و تیپهای نواری با رویکرد افزایش بهرهوری مصرف آب در زراعت تولید خواهد شد.
مدیر تعاون روستایی استان بوشهر تصریح کرد: امیدواریم اخذ مجوزهای بهره برداری و تکمیل زنجیره تولید تا محصول نهایی سرعت گرفته و باعث تولید سبد پلاستیکی و تیپ نواری با رویکرد استفاده در محصولات استراتژیک مانند گندم و علوفه شود.
تفکیک ضایعات تا فرآوری
مدیرعامل اتحادیه تعاونی تولید استان بوشهر بیان داشت: بازیافت پلاستیک هزینههای تولید محصولات جدید را کاهش میدهد.
شریعت زاده افزود: مواد اولیه بازیافتی ارزانتر بوده و میتواند به طور مستقیم و غیرمستقیم فرصتهای شغلی جدید ایجاد کند.
وی ادامه داد: جمعآوری و تفکیک ضایعات تا فرآوری و تولید محصولات جدید میتواند به حمایت از اقتصاد محلی و کاهش وابستگی به واردات مواد اولیه کمک کند.
مدیر تعاون روستایی استان بوشهر به همراه معاون، مسئول طرح و برنامه ریزی، رئیس اداره خدمات فنی کشاورزی و مسئول نظامهای بهره برداری استان از روند اجرایی شدن واحد تبدیل ضایعات پلاستیکی بخش کشاورزی استان بوشهر با مدیریت اتحادیه تعاونیهای تولید روستایی استان بازدید کردند.
نظر شما